Over ons

Wie is Proactief Ongediertebestrijding?

Proactief Ongediertebestrijding is een jong bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding. Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring in de ongediertebestrijding. Voor het vakgebied hebben we alle benodigde certificaten zoals het bewijs van vakbekwaamheid van het CMPV. Door nascholingen te volgen blijven we up to date en zijn we in staat om steeds opnieuw de nieuwste technieken en inzichten te gebruiken. We hebben een landeljk netwerk zodat we elke klus kunnen uitvoeren of laten uitvoeren.

Wat doet Proactief Ongediertebestrijding?

Naast het bestrijden van allerlei plaagdieren zoals ratten, muizen, mieren, wespen, houtworm, boktor enzovoorts kunnen wij u ook van de dienst zijn op het gebied van preventie en wering. Hiervoor kunnen we inspecties uitvoeren met daaraan gekoppeld een plan van aanpak om toekomstige problemen voor te zijn. Deze werkzaamheden kunt u zelf uitvoeren maar deze kunnen wij ook voor u verzorgen. Hiervoor beschikken wij over kwalitatief goede materialen zodat deze werkzaamheden maar eenmalig uitgevoerd dienen te worden.

Tevens kunnen wij voor bedrijven serviceovereenkomsten op maat aanbieden voor een regelmatige controle van uw bedrijf op het gebied van plaagdierbeheersing.

Voor wie?

Naast de zakelijke markt bedient Proactief Ongediertebestrijding ook particulieren.

Voor de zakelijke markt zijn wij onder andere werkzaam in de horeca, bakkerijen,  detailhandel, zorginstellingen, kinderdagverblijven, kantoorpanden, lokale en provinciale overheden.

Particulier doen wij met name wespennesten, ratten-, en muizenbestrijding, houtworm, boktor, steenmarters, vlooien enzovoorts.